Celebrity Tandem Skok

Naši celebrity skakači su televizijski voditelji, sportaši, radijske voditeljice, spisateljice i još mnogo toga… Prepustili su se našim stručnim instruktorima, poletjeli i slobodno padali s njima.

Renata Sopek

“Dugo mi je bila želja skočiti tako da sam gažu koja je uključivala skok objeručke prihvatila!! Nisam neka “strašljivica”ali moram priznati da me slobodan pad iznenadio i dočekao nespremnu! Imala sam osjećaj da traje puuuno više od 40sec;))ali doživljaj je neponovljiv!!! Budući da sam adrenalinski freak,ponovila bih skok u tandemu još 100 puta:)))”

Aleksandra Grdić

Emina Pršić

“Nakon što skočiš i daš na povjerenje sebe nekom drugome, pomičeš granice za koje nisi znao da možeš . Osjećaš se jačim, hrabrijim i posebnijim jer si i to doživio ( i preživio). Skok za mene značio je i novu prekretnicu u životu, oslobodila sam se, negdje tamo u zraku, “tereta” kojeg sam donijela sa sobom taj dan. Imala sam osjećaj u jednom trenu, slobodnog pada, da su mi se sve “lampice” ugasile i ponovno upalile, te sam udahnula opet život. Posebno, drugačije i jedinstveno iskustvo!“

Dejan Lovren

Share This